Jørgen Madsen den 28-06-2015
    Kære alle elever og forældre
    Personalet ved Holtbjergskolen ønsker alle eleverne en rigtig god sommerferie, og vi ønsker alle en rigtig god skolestart på de nye skoler efter sommerferien.

Vi havde en rigtig dejlig udflugt til Thorsminde. Vejret var flot, Redningsstationen og Strandingsmuseet var interessante, stranden,klitterne og havet var spændende, maden var god - børnene spiste 400 fiskefiletter og 700 fiskefrikadeller og mange pakker rugbrød. Hoppepuden og sportspladsen blev benyttet flittigt og købmanden havde en god handel.

Tak til alle forældrene, som modtog os da vi kom hjem. Kagerne strakte til fredag, hvor børnene spiste op.

Lærerne vandt i rundboldkampen, eleverne sang meget højt ved flagstangen og passede på, at flaget ikke rørte jorden, da Lasse tog flaget ned.

En stor tak til jer allesammen fra os allesammen.

Kære elever, forældre og kolleger
    En stor personlig tak til eleverne og personalet for den fine bog, som jeg fik ved flagstangen. Jeg er helt rørt. Et usædvanligt dejligt minde fra en ualmindelig dejlig skole med pragtfulde børn, herlige og dygtige kolleger og en positiv forældrekreds, en positiv og konstruktiv skolebestyrelse, og ikke mindst et ualmindeligt godt samarbejde med alle skolens parter.

Tusind tak for 8 dejlige måneder på Holtbjergskolen.

Held og lykke til alle i fremtiden.

Kærlig hilsen
    Jørgen

Leif Nielsen den 25-06-2015
    Til elever og forældre på Holtbjergskolen

Skemaerne for næste skoleår er nu klar. Se vedhæftede.

I ønskes alle en rigtig god sommerferie. Vi glæder os til at jer efter ferien

1. skoledag er mandag d. 10. august. Alle elever i 1.-9. klasse skal møde kl. 8.00 - 14.15. Vi følger stort set normalt skema, dog forventes det ikke man medbringer idrætstøj.
    1. klasses forældre er velkomne til at være med i 1. lektion
    0. klasse møder kl. 9.20 og her er forældrene også velkomne til 1. lektion